11 Ocak 2016 Pazartesi

başka bir david bowie hikâyesi

bakmayın siz onun kalabalık masalarda, "fikri ve sınai haklar konusunda danışmanlık hizmeti veren bir kuruluşta danışmanlık yapıyorum," dediğine. bildiğiniz, patentçi. katip olduğunu iddia ediyor ama ben daha çok getir götür işlerine baktığını, ödemesini geciktiren müşterilere bitmek bilmeyen, upuzun mektuplar yazarak tahsilat işini kolaylaştırdığını sanıyorum.

bir de beni twitter'da takip ediyor galiba. ben, "herkes kendi david bowie'sini paylaşıyor. sürüden ayrılmayalım" diyerek, bir şişenin içine koyduğum wild is the wind'i twitter okyanusuna fırlatınca, çok geçmedi, bir çeyrek saat sonra "bu da bizim devid buvi" diyerek whatsapp'ten mevzuya katıldı.

türk patent ensitüsü'nün bir sayfası. ve altında da "fotoğraf altı yazısı": "david bowie markası bizim sektörde emsal dosya referanslarında efsanedir. marka gaziosmanpaşa'dan bir amcanın."

meğer, asıl darbeyi türk patent ensitüsü'nün bir başka sayfasıyla birlikte "işin komik yanı şu" diyerek sona saklamış: "david bowie abi kendi markasını iki bin sekiz yılında tescil etmiş türkiye'de. lakin bizim vizyon sahibi, girişimci gaziosmanpaşalı abilerimiz o işi iki bin ikide halletmişler.

Hiç yorum yok: