8 Şubat 2017 Çarşamba

tepe

ormanı ve dağları başlatan alçak tepe üzerindeki ağaçlar sert geçen kış nedeniyle daha şimdiden çırılçıplak kaldığı için seyrek saçlarını geriye taramakta inat eden adamları hatırlatıyordu.

2 yorum:

cecil dedi ki...

yandan saçlarını uzatıp kelini örten bi akrabamız vardı ,rüzgar çıkınca uçusurdu o uzun tel tel saçlar komik olurdu çok gülerdik
O zamanlarda anlam veremezdim şimdide aynı fikirdeyim .. saçsızda çok hoş olunabilir inat edip garipleşmek manasız .. ama kadın doğasında ki " kilo" konusuyla benzeşiyor bu durum buna eminim ..

verbumnonfacta dedi ki...

"enstantane" benim kelimelerle çektiğim fotoğrafların toplandığı bir albüm. ama çağrışımlarla hiç aklıma gelmeyen yerlere gidebiliyor. size de akrabanızı hatırlatmış. bahsi geçen hâl bence de kötü. ama görüntü olarak.

bundan yıllar önce, biz bir grup maceraperest "kadınlar neden sarışın olmak ister?" üzerine konuşmuştuk. -ki ben bunu "günün sorusu" da yaptım.- o zaman bir kadın maceraperest suçun erkeklerde olduğunu, kadını erkeğin sarışın olmaya ittiğini söylemişti.

erkeği de saçlı olmaya iten kadınlar bence. saç saç, diye ayaklarını inatla yere vurduktan sonra kellerle evlenirler o ayrı.

maalesef bizim coğrafyada beşik alışkanlığı terkedilene kadar bahsettiğiniz türde düzgün kafa yapısı nadirattan olacak. kafa yamuk olunca da hiç kimse çıplak kalmasına razı olamıyor.

kadın ve kilo bahsi ise tehlikeli. bence bunu kadınların kendi arasında halletmesi daha uygun.